TheQuickmovers gooit verhuismarkt op zijn kop in West-Friesland

TheQuickmovers groeit snel, niet zo gek ook, want de verhuismarkt zit al jaren muurvast met ingewikkelde offertes en hoge prijzen door kostbare backoffices van verhuisbedrijven. TheQuickmovers zorgt voor verandering en vooral in aanpak en prijs. Overgewaaid uit Amerika zet de groei nu door in Nederland. De consument weet TheQuickmovers al snel te vinden. Het concept is eenvoudig maar ook uitgedacht. Men kan bijvoorbeeld pakketten afnemen. Bijvoorbeeld een meubelwagen en 2 verhuizers, simpel, en voordelig. TheQuickmovers gaan ook door totdat de verhuizing een feit is.

Rens (Franchisenemer TheQuickmovers West-Friesland): “Ik zag een advertentie van deze formule en dacht gelijk dit is wat voor mij! Ik vind het heerlijk om service te verlenen aan klanten, een verhuizing is ook iets waar je voorzichtig moet zijn, je gaat immers om met spullen van anderen, die hechten waarde aan hun spullen. Zodra alles schadevrij op het nieuwe adres staat zijn de mensen dol gelukkig. Ik ben nu 1 maand aan de gang en zit al lekker vol met werk. Hiervoor was ik koerier en maakte ik volle dagen en had ik geen tijd voor mijn familie. Nu verdien ik veel meer en heb ik meer kwaliteit van leven! Aan iedereen die koerier is kan ik TheQuickmovers zeker aanbevelen!

Wilbert (franchisever TheQuickmovers Nederland): “We zagen de formule in Amerika en we dachten gelijk dit is geweldig, dit gaan we naar Nederland halen! En zo is TheQuickmovers een feit, de aanvragen voor de franchisenemers zijn enorm. Wij zijn drukdoende met werving en selectie van nieuwe franchisenemers. De eerste franchisenemers zijn al door de training heen en zijn alweer van start gegaan, de volgende trainingen zijn ook alweer ingepland. Ja, we hebben met TheQuickmovers weer een goudhaantje in handen, voor zowel de klant, de franchisenemers als de franchiseorganisatie!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *