Carlos de Vries sluit zich aan bij TheQuickmovers!

Carlos de Vries (franchisenemer): Al jaren zit ik in de verhuisbranche, nu werd het tijd om het zelfstandig te gaan doen. Ik zag de formule TheQuickmovers en was gelijk enthousiast. Ik heb ene afspraak gemaakt met de franchisegever en ik heb direct een franchiseovereenkomst gesloten. voor dat geld kan ik zelf nimmer zo snel een bedrijf opstarten. Dezelfde avond stond ik al op de website en de volgende dag had ik al aanvragen in de mail. Beste zakelijke beslissing van me leven!

ing. Wilbert Klaver (franchisegever): “Mensen als Carlos de Vries, daar wordt ik vrolijk van, direct aanpakken, geen twijfel, maar doen. zo verhuizen wij ook voor onze klanten. Geen gedraai, maar aanpakken en verhuizen dat is wat mensen nodig hebben, ook nog eens tegen de voordeligste tarieven van Nederland!”