Carlos de Vries sluit zich aan bij TheQuickmovers!

Carlos de Vries (franchisenemer): Al jaren zit ik in de verhuisbranche, nu werd het tijd om het zelfstandig te gaan doen. Ik zag de formule TheQuickmovers en was gelijk enthousiast. Ik heb ene afspraak gemaakt met de franchisegever en ik heb direct een franchiseovereenkomst gesloten. voor dat geld kan ik zelf nimmer zo snel een bedrijf opstarten. Dezelfde avond stond ik al op de website en de volgende dag had ik al aanvragen in de mail. Beste zakelijke beslissing van me leven!

ing. Wilbert Klaver (franchisegever): “Mensen als Carlos de Vries, daar wordt ik vrolijk van, direct aanpakken, geen twijfel, maar doen. zo verhuizen wij ook voor onze klanten. Geen gedraai, maar aanpakken en verhuizen dat is wat mensen nodig hebben, ook nog eens tegen de voordeligste tarieven van Nederland!”

Mo Matich start als franchisenemer bij TheQuickmovers

De aanvragen bij TheQuickmovers stromen binnen, er is zoveel animo om een licentie van TheQuickmovers te bemachtigen, dat de agenda’s voor franchise afspraken vol lopen. Niet zo gek ook, de formule is voor Nederlandse begrippen uniek te noemen. De hele verhuisbranche moet op z’n kop. Met de komst van TheQuickmovers gaat dit ook gebeuren.

Verhuisbranche in Nederland is vaag

Indien iemand nu wil verhuizen, huren ze een verhuisbedrijf in. Veelal komt er eerst een man de zaak opnemen en dan krijgt met een offerte. Veel kantoorpersoneel en dure managers die er voor zorgen dat de prijzen van verhuizers sky high zijn. Ook is er geen duidelijkheid, het ene verhuisbedrijf kan voor dezelfde verhuizing zo maar 5-10.000 euro meer rekenen. De zelf verhuizingen groeien daarom ook meer dan ooit. Mensen huren zelf een busje en verhuizen met kennissen of vrienden. Dit gaat ook niet altijd even goed.

TheQuickmovers is duidelijk en voordelig

TheQuickmovers is over gekomen uit Amerika, daar zijn veel succes formules in de verhuis branche. TheQuickmovers heeft een eenvoudig aanbod, men kan bijvoorbeeld kiezen uit diverse soorten verhuiswagens en kiezen of men 1, 2 of meer Quickmovers wil inzetten. Snel, voordelig en de perfecte verhuizing.

Mo Matich heeft dezelfde visie en zag deze unieke kans en heeft daarom direct een licentie gekocht en gelijk begonnen met TheQuickmovers.

TheQuickmovers, de franchise hit uit USA, nu in Europa, startend in Nederland.

In Nederland is er een enorme behoefte aan goede voordelige verhuizers. Met de formule TheQuickmovers gaat dit zeker lukken. TheQuickmovers is een franchiseformule wat snel als een olievlek zal gaan uitbreiden. Er is immers geen enkele duidelijkheid in het overzicht en de kosten van een verhuisbedrijf. TheQuickMovers geeft deze duidelijkheid wel.

Wilbert Klaver (franchisegever): “We hebben net de master franchise opgezet voor Nederland en nu al stromen de aanvragen binnen van potentiële franchisenemers! Niet zo gek natuurlijk, indien je immers actief bent in de verhuisbranche zit je altijd met een probleem. Dat is vooral commercieel, indien je overdag aan het verhuizen bent, heb je geen tijd om de telefoon aan te nemen, nieuwe klanten te woord staan, nieuwe opdrachten binnen halen, met marketing bezig te zijn, administratie doen, etc etc. Want je bent aan het verhuizen.

Dat maakt TheQuickmovers zo uniek, wij regelen de marketing, nieuwe klanten, factureren, regelen administratie, betalingen en je bent als franchisenemer een groot bedrijf, met de lasten van een klein bedrijf. Maar vooral ook meer tijd en meer omzet. Wij selecteren op enthousiasme, werklust en ervaring is mee genomen. Is niet noodzakelijk, wij verzorgen immers een opleiding als erkend TheQuickmovers verhuizer. Mocht je interesse hebben, vraag dan nu de franchisebrochure aan.”

1.8 miljoen verhuizingen per jaar!

https://www.nu.nl/wonen/5760663/aantal-verhuizingen-in-nederland-voor-het-eerst-in-vijf-jaar-gedaald.html

In Nederland zijn er in 2018 al 1.8 miljoen verhuizingen. Dan hebben we het alleen nog over complete verhuizingen. Los van de bedrijfsverhuizingen. TheQuickmovers richt zich op particuliere, zakelijke, grote en kleine verhuizingen. Ook losse elementen kunnen wij voor de klant inpakken en of verhuizen. Een totaalpakket voor een scherpe fixed prijs. Des te meer wij groeien in elke regio des te meer elke franchisenemer gaat profiteren van de schaalgrootte die wij hierdoor creëren.